Kosten & Vergoedingen

Bij FysioRosmalen

Indien u verzekerd bent voor de behandelingen Fysiotherapie, manuele therapie en dietetiek, welke over het algemeen onder de aanvullende verzekering vallen, worden de kosten direct bij de zorgverzekeraar in rekening gebracht. Indien er geen sprake is van vergoeding of beperkte vergoeding dan gelden de tarieven volgens onze tarievenlijst (hier te downloaden)

Wij streven ernaar met alle ziektekostenverzekeraars een overeenkomst af te sluiten. Op dit moment hebben wij contracten met:

 

Achmea /Agis

Agis, Avero, Aevitae, FBTO, IAK-avero, Interpolis, Nedasco-Avero, OZF, Turien-Avero, Zilveren Kruis

CZ / Delta Lloyd / Ohra

 

Coöperatieve VGZ

VGZ, IZA, IZA-vng, IZA-cura, IZZ, Plus, SZVK, UMC, Univé, Aevitae De Goudse, Aevitae VGZ-VPZ, IAK-VGZ, Nedasco-VGZ, Turien-VGZ

De Friesland

 

Menzis

Menzis, Anderzorg, PMA

Multizorg

ONVZ, VVAA, PNO, DSW, Stad Holland, Salland, Hollandzorg, Energiek, De Amersfoortse, Ditzo, Aevitae-ASR, IAK-ASR, Nedasco-ASR

DSW

 

Zorg en Zekerheid

Eigen risico:

Eigen risico binnen de zorgverzekering geldt voor de basisverzekering per kalenderjaar.
De aanvullende verzekering kent geen eigen risico

Update i.v.m. Corona-virus

Vanwege de nieuwe maatregelen van de Overheid tegen het Corona-Virus heeft FysioRosmalen besloten om onze manier van werken aan te passen. Een directe behandeling kan bij spoedgevallen, na telefonische screening door de therapeut plaatsvinden zonder verwijzing van de huisarts of specialist.

Voor telefonisch advies zijn onze therapeuten en diëtiste beschikbaar op afspraak. We staan op dit moment vooral telefonisch voor u klaar, e-maillen kan ook: info@fysiorosmalen.nl. We hanteren de richtlijnen van het RIVM en de beroepsgroepen.

Alvast bedankt voor uw medewerking, maar belangrijker: Probeer in goede gezondheid te blijven!

Team FysioRosmalen
Locatie Dorpsstraat (073-5214867)
Locatie Burg. Nieuwenhuijzenstraat | Peter Goossens (073-5216509)
(Voorheen Stefaniestaete)

Popup Sluiten

Pin It on Pinterest

Share This