Handtherapie

Wat is het

Handtherapie is een speciale vorm van fysiotherapie. Deze therapie wordt ingezet bij beperkingen, pijn en zwakte in handen of polsen. Bijvoorbeeld door of na een breuk, een operatie, bij artrose of een tunnelsyndroom.

Behandeling

De behandeling kan bestaan uit oefentherapie, massage, oedeembestrijding, littekenbehandeling of advies over het dragen van een brace.

Therapeuten

Monique Cadee

Manueel therapeut, Handtherapeut

Gespecialiseerd in Wervelkolom, Schouderklachten via schoudernetwerk Noord Brabant, Medical Taping

Werkzaam op: Maandag, Dinsdag, Donderdag en Vrijdag

“Samen kunnen we mensen weer in hun kracht zetten en in beweging brengen. Dat is onze passie én de meerwaarde van alles in eigen huis hebben.”

Update i.v.m. Corona-virus

Vanwege de nieuwe maatregelen van de Overheid tegen het Corona-Virus heeft FysioRosmalen besloten om onze manier van werken aan te passen. Een directe behandeling kan bij spoedgevallen, na telefonische screening door de therapeut plaatsvinden zonder verwijzing van de huisarts of specialist.

Voor telefonisch advies zijn onze therapeuten en diëtiste beschikbaar op afspraak. We staan op dit moment vooral telefonisch voor u klaar, e-maillen kan ook: info@fysiorosmalen.nl. We hanteren de richtlijnen van het RIVM en de beroepsgroepen.

Alvast bedankt voor uw medewerking, maar belangrijker: Probeer in goede gezondheid te blijven!

Team FysioRosmalen
Locatie Dorpsstraat (073-5214867)
Locatie Burg. Nieuwenhuijzenstraat | Peter Goossens (073-5216509)
(Voorheen Stefaniestaete)

Popup Sluiten

Pin It on Pinterest

Share This